STREET KITCHEN КЕТЪРИНГ

Rocking your taste buds since 2013

Chilli Hills Street Kitchen е кулинарен проект на колела с основна цел да предлага вълнуваща качествена храна, без излишните претенции на белите покривки. Кухнята ни също предлага и най-богатия асортимент в страната от пикантни и люти храни, както и пълната гама
люти и нелюти сосове на собствената ни марка.

 

Chilli Hills Street Kitchen е носител на наградата от European Streetfood Awards в категорията “Best Burger“

Предлагаме професионален кетъринг за всякакви събития и частни партита.

Свържете се с нас за резервация:

УСЛУГИ

ФЕСТИВАЛИ И КОНЦЕРТИ

Обичаме музика, обожаваме различни спортни събития и модерно изкуство. Именно това са причините, поради които искаме да сме част от вашия фестивал, спортно събитие, концерт или празненство. С радост ще паркираме нашата подвижна кухня и ще предложим уникална храна на вашите посетители.

КЕТЪРИНГ И ЧАСТНИ ПАРТИТА

Имаме богат опит в партитата и прекрасно разбираме, защо добрата храна е от изключително значение. Сватби, рождени дни или изложби – със сигурност ще можем да сътворим най-подходящото меню за всеки повод.

МЕНЮ

За всяко събитие можем да изготвим индивидуално меню. Освен специалното ни Burger, Wings & Grill Меню, също така предлагаме италианско, азиатско и fusion меню.

Street Kitchen предлага и опцията да работи като бар. Нашият камион може да бъде трансформиран изцяло като зареден коктейл бар с подходящо осветление. Не се колебайте да се свържете с нас и ще изготвим специална оферта за Вашето събитие.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ПО-ПИКАНТНО СЪБИТИЕ!

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

…и много други