ЕКИП

Ние сме Алекс и Боряна и след дълги години, прекарани в пътешествия из цял свят, решихме да се
завърнем в България и заживеем сред природата. Нашият мечтан дом открихме в село Кокаляне в полите на Витоша и именно тук започна нашето приключение. Заехме се с отглеждане на плодове, зеленчуци и нашата най-голяма любов – лютите чушки! Тази любов нарекохме Chilli Hills.

Магията Chilli Hills се случва, ръководена от нас и благодарение на екип от добри професионалисти – прекрасни хора, които полагат ежедневни усилия да подправят с люто своя и вашия живот. Екипът ни наброява над 25 човека: хора, ангажирани с отглеждането на чушки във фермата, обработка на суровина и изготвяне на рецепти в производството, дизайн, маркетинг, административна и търговска част.

.

ЗАПОЗНАЙ СЕ С НАС

АЛЕКС

Основател и CEO

От активен предприемач в сферата на екстремните спортове Алекс се превръща
рязко във фермер на люти чушки. Основател на Чили Хилс и човекът, който стои зад всеки един детайл в бранда.

БОРЯНА

Арт Директор

Боряна е създател на естетическото усещане и визията на бранда. Със своя богат опит в ритейл и дизайн средите Бо придава X factora в Чили Хилс.

 

НИЯ

Търговски Мениджър

Ния е човек с хъс и богат опит в ръководене на екипи и прилагане на търговски
практики. Безкомпромисна и безпощадна, тя е здравата ръка в пилотската кабина
на Чили Хилс.

ТЕДИ

Мениджър Производство

От помощник производство, Теди успя да оглави тази толкова важна част от
структурата на Чили Хилс.

ПЕТЯ

Склад и логистика

Петя е енергия, енергия и енергия. Всеотдайна и безкрайно лоялен член на
голямото ни семейство. Дали ще лепи етикети, пакетира, разнася стока или ще бере люти чушки – няма никакво значение.

ДИАНА

Ритейл мениджър

Систематична и методична, Диди ще ти разкаже всичко за бранда и продуктите. Тя е и човекът, отговорен за обучението на персонала във всички нови обекти на Чили Хилс.

ТИНА

Магазин Варна

Тина винаги ще те посрещне с усмивка и страхотно настроение. Екстремно
позитивна, спортен маниак и уникален сладкар. Прави най-доброто люто брауни в света!


НИКИ ПИ

Магазин София
Легендарен музикант и ключова фигура в рап средите, Ники ще ти разкаже всичко, което трябва да знаеш за продуктите на бранда. Ако те хареса дори може да ти ги римува.


ЗВЕЗДИ И МАРИЯ

Франчайз Пловдив

Звезди и Мария са собственици на франчайз обекта в Пловдив и новата кръв в бранда. Поканете ги на фестивал и те ще дойдат. Те са символ за позитивизъм, преданост и всеотдайност.

АЛЕКС & ТАНЯ

Франчайз Бургас

Собственици на франчайз магазина в Бургас. Те са педантични в работата си и предани на бранда. Алекс е шампион в лютото ни надяждане 2021, така че ако искаш да мериш сили с някой, просто го попитай.

ОЛЕГ a.k.a. OLE G

Street Kitchen

Камиони, бъргъри, люти крила и бира, Олег се грижи за всичко. Барабанист на скейт/пънк бандата Piranha и собственик на култовия скейт бар Grindhouse.

ВАНЬО

Digital

Повелителят на социалните мрежи. Независимо дали е в планината или на море, Ваньо е човекът, който ще се погрижи нашето послание да стигне максимално бързо до всеки един потребител в глобалната мрежа!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ

Ако имате сковили в кръвта си, ако знаете защо българският морков не расте под земята и искате да превърнете тези знания в професия, изпратете ни CV на hotsales@chilli-hills.com. Oбяснете в няколко изречения защо имате интерес към работа при нас. Отворени сме винаги към хора, които са мотивирани да работят в Chilli Hills, дори и да не разпознавате към момента уменията си в отворените позиции.

Ето кои са те в момента:

ЛЮТИ СОСОВE