СТАНИ ПАРТНЬОР

Подлютете вашия бизнес с Chilli Hills

През годините сме изградили партньорски отношения с над 500 търговски обекта в България и навън. От бутикови магазини до супермаркети, ресторанти и барове. Изберете тип обект, за да видите какво е нашето партньорско предложение.

Изберете тип обект:

ПРИДАЙТЕ ПИКАНТНОСТ НА ВАШИЯ БИЗНЕС

Разширете продуктовата си гама с висококачествени фермерски продукти, изцяло произведени в България. Превърнете любителите на лютото в свои редовни клиенти. Ако имате магазин и искате да предлагате наши продукти, свържете се с нас и ще го направим възможно.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?

БРАНДИРАНИ СТЕЛАЖИ

Партньорството с нас предлага цялостно решение за позиционирането на Chilli Hills продуктите във вашия обект. Разгледайте опциите за брандирани стелажи. Разработили сме набор от варианти, които да паснат на широка гама помещения, за да ви улесним максимално и да не се налага да правите компромис с пространството, заделено на останалите стоки в магазина ви.

Височина: 50 см
Ширина: 40 см
Дълбочина: 35 см

Височина: 20 см
Ширина: 40 см
Дълбочина: 25 см

Височина: 162 см
Ширина: 45 см
Дълбочина: 27 см

„ВСИЧКО Е В СОСА“ – БУКВАЛНО И ПРЕНОСНО

Нашите люти сосове са перфектния завършек на всяко ястие. Веднъж изпробвани трудно може да се откажете от тях. Именно затова сме се погрижили те да присъстват на всяка маса в най-реномираните заведения в страната.

Ако имате ресторант, бар или мобилня кухня и искате да впечатлите допълнително вашите клиенти, моля свържете се с нас за условия и цени. Много вече го правят.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

БРАНДИРАНИ СТЕЛАЖИ

Партньорството с нас предлага цялостно решение за позиционирането на Chilli Hills продуктите във вашия обект. Разгледай- те опциите за брандирани стелажи. Разработили сме набор от варианти, които да паснат на широка гама помещения, за да ви улесним максимално и да не се налага да правите копромис с пространството, заделено на останалите стоки в магазина ви.

Височина: 50 см
Ширина: 40 см
Дълбочина: 35 см

Височина: 50 см
Ширина: 40 см
Дълбочина: 35 см

Височина: 50 см
Ширина: 40 см
Дълбочина: 35 см

ИСКАТЕ ДА ПОДЛЮТИТЕ БИЗНЕСА СИ? СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:

НАШИТЕ ПАРТНьори

…и много други