ОТ Семка До Бутилка

Ние сме Алекс и Боряна и след дълги години, прекарани в пътешествия из цял свят, решихме да се завърнем в България и заживеем сред природата. Нашият мечтан дом открихме в село Кокаляне, в полите на Витоша и именно тук започна любовната ни авантюра със земеделие и живот на открито. Заехме се с отглеждане на плодове, зеленчуци и нашата най-голяма любов – лютите чушки! Тази любов нарекохме Chilli Hills.

КАК ЗАПОЧНАХМЕ...

И къде сме в момента

Chilli Hills стартира като търговска марка в началото на 2014-та година и от тогава оперира като бутикова ферма, в която се отглеждат редки видове люти чушки от цял свят. В рамките на няколко часа след брането им, те се обработват и консервират под формата на люти сосове, пасти, маринати и много други разнородни продукти.
Основната цел на Chilli Hills е да допринесе за развитието на лютата култура в България като също така даде роден качествен лют продукт на световния пазар на лютото.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

100% натурални

Всички продукти на Chilli Hills са 100% натурални, без съдържание на консерванти, оцветители и сгъстители. Продуктовата гама надхвърля 40 различни артикула и включва интересни продукти като люта занаятчийска бира, люта ракия, люта гурме сол, лют зехтин и много други, както разбира се и най-лютите чушки в света.

Собствената линия „Бalkan Hot Sauce“ налага първия занаятчийски лют сос в България, който е и официално най-лютият продукт в страната.

НАШИТЕ МАГАЗИНИ

София, Пловдив, Варна, Бургас, Вилнюс …

Продуктите могат да бъдат намерени в над 350 обекта в страната, както в реномирани супермаркети, така и в магазини за изцяло натурални храни и продукти, качествени деликатесни магазини, редица гурме ресторанти и на селектирани базари или изложения. От лятото на 2017-а година асортиментът на Чили Хилс се предлага вече и в над 13 страни, като броят им расте постоянно.

През 2017 г. отворихме първия си фирмен магазин в София, като това бе и първият специализиран магазин за люти продукти в България. През ноември 2020 г., въпреки епидемичната обстановка, отворихме и първия франчайз фирмен магазин извън страната, а именно във Вилнюс, Литва.

НАГРАДИ

Любовта на феновете на лютото е най- голямата ни награда, но имаме и призове, с които да се похвалим..

Със специалното отношение към качеството на продуктите и утвърждаване на собствен бутиков стил на работа Чили Хилс се превръща в етикет на качество и лидер на лютия пазар в България. Носители сме на множество златни медали от международни изложения за храни и напитки, но най-голямата награда за нас е доверието и любовта на феновете на лютото.

МЕДИИТЕ ЗА НАС

Какво се говори за нас

Характерът и идентичността на нашата марка е не това, което ние твърдим за себе си, а това, което другите казват за нас. Потвърждение за добрата ни работа са добрите думи, които четем за Chilli Hills и интересът към нас.

Вижте различни публикации и видео участия на Chilli Hills в медиите.

ФЕРМАТА

Поради все по-голямото търсене на наши продукти, през лятото на 2017 г. семейната ни ферма разшири…

РАБОТИЛНИЦАТА

Нашият производствен цех се намира в покрайнините на София. Напълно оборудван…
 

ЛАБОРАТОРИЯТА

Лабораторията ни се помещава в самата ферма и функционира като база за разработка и тестове на продукти…

ЕКИПЪТ

Ние сме Алекс и Боряна и след дълги години, прекарани в пътешествия из цял свят, решихме да се завърнем…

НАГРАДИ

Любовта на феновете на лютото е най-голямата ни награда, но имаме и призове, с които да се похвалим…

МЕДИИТЕ ЗА НАС

Характерът и идентичността на нашата марка е не това, което ние твърдим за себе си, а това, което другите…