Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 65 лв.

Add Your Heading Text Here

октомври 17, 2022

Златни медали за Чили Хилс от Interfood & Drink 2022

Златните медали са ни радост. И има защо – те са признание! Признание за дългите безсънни нощи, изпълнени с работа, за екипната работа, за изпипването на всяка рецепта и детайл. Отстрани изглежда лесно, но ако си вътре в ядрото, усещаш с цялото си същество, колко важна и трудна е всяка крачка напред. Затова – медалите са ни радост!

За пореден път тази година се състоя най-елитното международно изложение за храни и напитки, провеждано в България – Interfood & Drink 2022. Тази година, както всяка друга, Food Exhibition 2022 съвмести висококачествени продукти от цял свят, стотици щандове, специализирани събития, състезания, награди и делови контакти. Обичаме това изложение заради пряката връзка с клиентите, приятелите от други брандове, с които прекарваме дните си и атмосферата, изпълнена с работа, иноваторство, желание за развитие и positive vibes! И всичко завършва добре, когато за финал три продукта от нашия асортимент биват отличени със златен медал и диплом за качествен и оригинален пазарен продукт.

Кетчуп Mild Chipotle, Барбекю сос Bourbon Glaze и Барбекю сос Smokey Original са наградени и гордо се нареждат до другите ни два продукта със златни медали, а именно Люта лютеница Chipotle и Люта лютеница Хабанеро, наградени на изложението през 2019 година и още четири златни медалиста – лютите ни сосове Bulgarian carrot, Village spice, Carolina reaper и сладкото от люти чушки – Cayenne mild.

Рецептите за барбекю сосовете ни впечатляват с внимателно балансираната комбинация между перфектно узрели домати и опушено мексиканско Чипотле. Висококачественият бърбън, лежал в дъбови бъчви, който използваме в барбекю соса Bourbon Glaze, е идеален за глазиране на ребра, пиле или зеленчуци или просто като дип за крилца и картофки. Всяко месо става крехко, сочно, с великолепен загар… Сладък и леко пикантен, този сос придава финалния щрих на всяко барбекю. А кетчупът Mild Chipotle е точно „да си оближеш чинията“ добър – уникален фюжън, завършен с любимите ни подправки и ниво на пикантност.

Нашите продукти са нашият живот! Благодарим за признанието и отличието! Те ни дават смисъл да продължаваме напред! Chilli Hills – нашият свят на лютото!