Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 65 лв.

Add Your Heading Text Here

Зелено училище за деца

Първият в Европа музей на лютото е вече факт и се намира във фермата на Chilli Hills.

Зелено училище

  • Преживейте уникално образователно и забавно приключение в нашия детски кът на фермата, където ученето става люто приключение! Предлагаме уникални посещения на детски групи от градини и училища, предоставяйки на децата вълнуваща възможност да се потопят в света на фермата и земеделието, да научат откъде произлиза храната и как да се грижат за нея.
  • В това уникално преживяване, децатате  придобият ценни знания и умения, докато се забавляват в нашата ферма.
  • Какво предлагаме:
  • Обиколка на Музея на лютото: Децата ще научат интересни факти, както и за разнообразието и ползите от лютите чушки, разказани по интересен и лесен за разбиране начин.
  • Садене на Плодове и Зеленчуци: Децата ще имат възможност да си изцапат ръцете, като се включат в практически сесии по садене на плодове и зеленчуци, усвоявайки основни умения за грижа и отглеждане на растения.
  • Компостиране и опазване на околната среда: чрез интерактивни дейности и демонстрации, децата ще разберат важността на компостирането и как това влияе положително на околната среда.
  • Образователни игри: Забавни и образователни игри ще поддържат децата заинтригувани и ангажирани през цялото посещение.
  • Подаръци: За завършек на посещението, всяко дете ще получи специален подарък, който да  напомня за вълнуващата люта фермерска приказка.

Предлагаме опция за храна, приготвена на място или доставена от нашите приятели от детска кухня Furisto

Предлагаме най-качествените пикантни и люти консумативи, в различни разфасовки на най-добри пазарни цени! Свържете се с нас за ценова листа на Хорека разфасовки.

Фермата

Музей на лютото

Лют Тур

Детски Кът

Корпоративни &
Частни събития

Зелено училище

Магазин

Събития

Запази си час

ФЕРМАТА

Фермата на Chilli Hills се намира в подножието на с. Долни Лозен, София. Разположени сме в дъното на ул. Маркова Ливада и предлагаме уникална гледка към София и Стара Планина.

С автомобил: До нас може да се стигне с кола (20 минути от центъра на града).
С градски транспорт: автобус N:5 (до спирка 0961 Кметство Лозен и от там пеша)

Работно време

Нашата локация

Избери люта чушка