Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 75 лв.

Add Your Heading Text Here

Зелено училище
за деца

Зелено училище за деца

Преживейте уникално образователно и забавно приключение в нашия детски кът на фермата, където ученето става люто приключение! Предлагаме посещения на детски групи от градини и училища, предоставяйки на децата вълнуваща възможност да се потопят в света на фермата и земеделието, да научат откъде произлиза храната и как да се грижат за нея.

В това уникално преживяване, децата ще придобият ценни знания и умения, докато се забавляват в нашата ферма.

Какво предлагаме:

  • Обиколка на Музея на лютото: Децата ще научат интересни факти, както и за разнообразието и ползите от лютите чушки, разказани по интересен и лесен за разбиране начин.
  • Садене на плодове и зеленчуци: Децата ще имат възможност да си изцапат ръцете, като се включат в практически сесии по садене на плодове и зеленчуци, усвоявайки основни умения за грижа и отглеждане на растения.

Предлагаме опция за храна, приготвена на място или доставена от нашите приятели от детска кухня Furisto

  • Компостиране и опазване на околната среда: чрез интерактивни дейности и демонстрации, децата ще разберат важността на компостирането и как това влияе положително на околната среда.
  • Образователни игри: Забавни и образователни игри ще поддържат децата заинтригувани и ангажирани през цялото посещение.
  • Подаръци: За завършек на посещението, всяко дете ще получи специален подарък, който да  напомня за вълнуващата люта фермерска приказка.

Още не си си запазил час?

Направи го сега...

За изготвяне на индивидуална оферта или при въпроси, моля позвъннете на +359 878 291 211

Къде се намираме:

Работното ни време варира, затова моля проверете ТУК
преди посещение или се обадете на +359 878 291 211

До нас може да се стигне с кола (20 минути от центъра на града)

ул. Маркова Ливада,
с. Долни Лозен, София

Работно време:
Всеки ден от 10:00 до 20:00 часа
(при сухо време)

С градски транспорт: автобус N:5
(до спирка 0961 Кметство Лозен)

Готови ли сте за нещо различно? Chilli Hills ви предлага единственото по рода си зелено училище, което гарантира уникално изживяване за деца и ученици! Множество активности сред природата ще помогнат на най-малките да разберат повече за земеделието, докато се забавляват на воля.
Виж повече

Приключение

Зелено училище - посетете ни сега!
Зелено училище за малки и големи | Ph: Chilli Hills

Фермата на Chilli Hills ще потопи децата в една неповторима атмосфера. Попадайки в света на лютото, те ще имат възможност да се докоснат до природата, да научат повече за нея и да придобият ценен опит. Зеленото училище е чудесна възможност децата от всички възрасти да преживеят нещо ново и различно и да създадат незабравими спомени. Специално организираните за тях активности имат едновременно образователен и развлекателен характер, така че посещението във фермата е подходящо за всички деца. Увлечени в игри и забавления, по време на зеленото училище най-малките неусетно ще се потопят в света на земеделието, съчетавайки забавното с полезното.

Образование

Зеленото училище на Chilli Hills включва обиколка на първия в Европа Музей на лютото. Пикантните истории, които се разказват там, предлагат завладяващи съзнанието любопитни факти и вълнуващи рекорди. И всичко това – докато децата се наслаждават на чистия въздух и разглеждат инсталациите в нашия музей. В деветте ни оранжерии посетителите могат да се запознаят с над 70 сорта люти чушки, разделени на географски зони, които ще помогнат дори на най-малките да научат повече за растенията по целия свят. Подготвените ни гидове приемат на драго сърце предизвикателството да отговорят на всички въпроси, така че след зеленото училище във фермата децата ще бъдат истински специалисти по лютото.

Практика

Учене по време на игра – това е мотото на зеленото училище на Chilli Hills, което съчетава образование и забавление в едно. Децата опознават света чрез игрите, затова и ние сме подготвили множество интересни занимания за тях. Във фермата те ще могат собственоръчно да посадят плодове и зеленчуци, както и да разберат как да се грижат за тях. След това ще вземат участие в активности, посветени на опазването на околната среда, и ще се включат в процеса по компостиране, който е изключително важна част от екологичното земеделие. За финал всяко дете ще получи и специален подарък, който да му напомня за преживяното по време на зеленото училище сред природата.
Фермата на Chilli Hills е специално адаптирана за посещения от деца. Погрижили сме се да има нещо за учене, нещо за правене и нещо за хапване за всяко дете, като всичко това е гарнирано с много емоции и поводи за усмивки. Посетете ни сега!

Нашата лютива ферма предлага:

Фермата

Научи повече:

Музей на лютото

Научи повече

Лют Тур

Научи повече

Детски Кът

Научи повече

Тиймбилдинг

Научи повече

Зелено училище

Научи повече

Магазин

Научи повече

Храна на колела

Научи повече

Избери люта чушка