Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 65 лв.

Add Your Heading Text Here

март 30, 2023

Садихме люти чушки с децата от ДГ “Елица”

В тази статия Chilli Hills ще ви разкаже как садихме люти чушки с децата от ДГ “Елица” в Панчарево.

Има каузи и моменти, които правят нашата работа специална и ни носят особено вдъхновение! Какво имаме предвид ли? Днес беше страхотен ден, защото най-накрая спряхме замалко с работата от рано сутрин до късно вечер и отидохме в детска градина “Елица” в Панчарево.

Поканата получихме още преди няколко седмици и наистина се оказа трудна задача, макар на вид толкова лесна. И в крайна сметка си прекарахме наистина страхотно, защото времето прекарано с децата е безценно.

Разказахме им какво работим и повярвайте за тях беше изключително интересно. Може би, защото децата са много по-близо до природата, отколкото големите, забързани непрекъснато в ежедневието. И така, говорихме си за лютите чушки – какви видове има, как се садят, как се обгрижват и, разбира се, посадихме семена от люти чушки Български морков. Всяко дете надписа своя клечка с името си и я постави на две засадени от него семенца. Мини оранжерията гордо сложихме на прозореца и с нетърпение заедно ще чакаме да се покажат първите зелени листенца.

Ами, какво да ви кажем… удоволствието беше изцяло наше, а за чувството на удовлетворение от прекараното време с децата – дори няма да говорим.

Благодарим за това преживяване! Нашите люти чушлета предстои да бъдат обгрижвани от най-добрите стопани!

Избери люта чушка