Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 75 лв.

Add Your Heading Text Here

март 6, 2023

Лют сос с ферментация

Chilli Hills представя лют сос с ферментация!

Огромно удоволствие за нас е да обявим новата ни колаборация и то не с кой да е, а с боговете на ферментациите – So Ferments.

Имаме два уникални и тотално различни люти соса. Те са на основата на ферментирала леща, чесън, мед и ферментирали люти чушки. Новият ни сос е направен по технологията на соев сос, в който са заместени соевите зърна с българска леща и, разбира се, люти чушки.

На пръв поглед звучи интересно, но повярвайте ни тези два нови продукта са отвъд представите ви за вкуса Умами. Солено, сладко, кисело и люто с различни степени. Имаме, разбира се, любимия ни Български морков и невероятно Хабанеро.

Серията сосчета са лимитирана серия, поне засега, така че бързайте да пробвате нещо ново и различно от най-добрите в бранша. Сосчетата може да намерите в нашия онлайн магазин, във физическите ни магазини в цялата страна, както и в магазина на SoFerments на ул. Лавеле 21 или на сайта им.

Ако не сте се запознали с нашите приятели от SoFerments, моля ви направете си услуга и посетете техния сайт и най-добре посетете магазина им, за да пробвате продуктите на един от най-иновативните брандове в България.

Последвайте ни във фейсбук за още новини от Chilli Hills.

Избери люта чушка