Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 65 лв.

Add Your Heading Text Here

ноември 29, 2022

Лют сос с ферментация KILLA

Ферментирал лют сос? Първата серия занаятчийски ферментирали люти сосове в България, които ще се предлагат в търговската мрежа, е вече налице! И, разбира се, този уникален продукт идва от Chilli Hills.

KILLA’ Hot Sauce е новата ни серия люти сосове, които ще се произвеждат по технология, включваща ферментация на люти чушки. С този си проект заставаме зад хората без граници – килърите, които покоряват планини на дъска или ски, порят вълните на морето със сърф или кайт и ронят бетонните скейт паркове с убийствени трикове.
KILLA’ Hot Sauce е точно за вас!

Лютото е сила, енергия и адреналин. Именно затова сме предвидили кампания, в която част от средствата ще отиват за насърчаване и подпомагане на екстремните спортове!
KILLA’ Hot Sauce ще се предлага и в нов канал на дистрибуция, а именно скейт, сърф и сноу магазините, както и други спортни магазини с отношения към екстремните спортове. Стартираме с три основни вкуса, НО постепенно ще добавяме още!

Ферментирал лют сос Chipotle and Black garlic
Убийствено вкусен бленд между зряло Халапеньо, Чипотле и Черен чесън. Това е твоят личен X фактор за всяко ястие. Перфектен за такo, бургери, скара или зеленчуци.

Сила на лютивост: 3/10
Ферментация: 12 месеца

Ферментирал лют сос Habanero SriRADcha – RADical!!!
Нашият прочит на най-популярния лют сос в света. Добавихме Хабанеро за екстра точки. Единственият „skate buddy“, от който някога ще се нуждаете!

Сила на лютивост: 5/10
Ферментация: 12 месеца

Ферментирал лют сос Ghost Wave
Гмурнете се в призрачната вълна и усетете силата на течението. Дълбокият плътен вкус на люта чушка Нага, в комбинация с Хабанеро, ще ви изкара от всякаква тегава ситуация.

Сила на лютивост: 9/10
Ферментация: 12 месеца

Избери своя любим KILLA’ вкус и поръчай сега!

Избери люта чушка