Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 65 лв.

Add Your Heading Text Here

Детски кът

Първият в Европа музей на лютото е вече факт и се намира във фермата на Chilli Hills.

Детски кът

  • Добре дошли в детския кът на Чили Хилс – мястото, където вашите деца могат да се потопят в свят на забавления, креативност и образование! Нашата детска зона е изцяло изградена от естествени материали, съчетани с любов и внимание към детайла, за да осигурим безопасна и вдъхновяваща среда за вашите малчугани.
  • Естествени Материали: Нашият детски кът е изцяло изработен от естествени материали, предоставяйки безопасна и приятна обстановка за вашите деца.
  • Кът за Рисуване: Децата могат да се насладят на творчество с книжки и боички в нашия специално оборудван кът за рисуване.
  • Забавни Игри с Аниматори: Професионални аниматори ще водят забавни и интерактивни игри, гарантирайки усмивки и радост на лицата на децата.
  • Образователни занимания по земеделие: Научете повече за природата чрез нашите образователни занимания с тематика земеделие, където децата ще откриват света на растенията.
  • Подходящ за Всички Възрасти: Нашата детска зона е подходяща за деца от всички възрасти, предлагайки разнообразие от занимания, които отговарят на нуждите и интересите на всеки етап от детството.
  • Детско меню за храни и напитки

Предлагаме най-качествените пикантни и люти консумативи, в различни разфасовки на най-добри пазарни цени! Свържете се с нас за ценова листа на Хорека разфасовки.

Фермата

Музей на лютото

Лют Тур

Детски Кът

Корпоративни &
Частни събития

Зелено училище

Магазин

Събития

Запази си час

ФЕРМАТА

Фермата на Chilli Hills се намира в подножието на с. Долни Лозен, София. Разположени сме в дъното на ул. Маркова Ливада и предлагаме уникална гледка към София и Стара Планина.

С автомобил: До нас може да се стигне с кола (20 минути от центъра на града).
С градски транспорт: автобус N:5 (до спирка 0961 Кметство Лозен и от там пеша)

Работно време

Нашата локация

Избери люта чушка