Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 65 лв.

Add Your Heading Text Here

януари 24, 2023

Крафт люти сосове – Що е то?

В тази статия ще говорим за Крафт люти сосове – Що е то?

Ще дадем светлина на значението на думата крафт, или на чист български „занаятчийски“.

Занятчийските брандове имат една основна цел – да създават оригинални продукти без да правят компромиси с качеството на използваните съставки. Обикновено тези продукти се произвеждат в ограничени количества и различните партиди от един и същи продукт могат да варират – но това е ОК, особено когато изпозваш естествени съставки и не работиш с оцветители и сгъстители.

Занаятчийските брандове обикновено не пестят и от оригинални маркетинг идеи, до които големите масови производители е невъзможно да се доближат.

Занятчийските продукти често се предлагат на места, на които клиентите могат да ги опитат и да получат адекватна информация за тях. Разбира се, всичко това идва с цена, която много хора от новото поколение консуматори са готови да платят. Тази добавена стойност няма да я получите от масовия бранд.

Затворили сме цикъла на производство и споделяме всеки един етап от него с вас:

▪️ садим семенца и отделяме за вас, като снимаме туториали и даваме съвети как да сте успешни

▪️ когато разсадът е готов, отделяме и за вас – като отново сме до вас със съвети за отглеждане

▪️ берем чушки и заделяме и за вас, готвим с тях и правим люти състезания

▪️ затваряме ги и произвеждаме продукти, максимално натурални и чисти

▪️ отваряме магазини и създаваме собствена магазинна мрежа, за да може като дойдете при нас, да получите адекватен отговор на всеки въпрос, да пробвате преди да закупите, да споделите вашия опит с нас

Ние сме до вас във всеки един аспект и сме изключително горди да сме част от това движение, защото вярваме, че това е бъдещето.

Избери люта чушка