Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 65 лв.

Add Your Heading Text Here

септември 30, 2022

Чили Хилс превзема Прага

Преди 8 месеца с нас се свърза Димитър, който живее в Прага от 12 години. 

Обясни ни, че има собствен магазин за хранителни услуги в готин район на Прага и би желал да зарежда нашите продукти. 

След време Митко започна все повече да се влюбва в продуктите на Чили Хилс. В началото ги предлагаше на фермерските пазари. Споделяше, че в някои от тези пазари участват местни производители на люти продукти и нашите люти сосове и подправки се продават по-трудно.

С времето и с много постоянство продуктите на Чили Хилс не само станаха разпознаваеми в Прага, но се наложиха като предпочитания бранд дори и на местната клиентела. 

В момента асортиментът на Чили Хилс се предлага на два от най-популярните базара – Farmarske trhy Malostranske namesti Praha 1 и Farmarske trhy Naplavka Praha 1, както и в магазина, който се намира на Bělohorská 261/37, 169 00 Praha 6. 

Продуктите ни се предлагат и в редица заведения за бързо хранене и с всеки изминал ден ставаме любимото люто на все повече хора. Вече получаваме покани за участие в Street Food фестивали и други елитни събития. 

Поговорихме си с Митко за бъдещите му планове за развитие на нашия бранд:

1. Здрасти Митко разкажи ни с няколко думи за себе си, от колко години живееш в Прага, с какво се занимаваш?

Здравейте, в Прага съм от 12 години и се занимавам с търговия на хранителни продукти. Развивам дистрибуторска мрежа за внос на Балкански продукти, които вярвам, че са интересни и качествени. Имам и малък магазин, в който давам възможност по всяко време хората да се насладят на моя избор.  

2. От колко време държиш магазина и какви са плановете ти за развитие? 

Магазинът съществува от 4 години и на локално ниво е известен с това, че предлага селекция продукти от Балканския полуостров. Имам за цел да запозная и предложа алтернатива на традиционните продукти, които се намират в квартала. Магазинът се намира в Прага 6 на ул. Белохорска 37. Плановете за развитие на мястото от самото начало са да предлагам качествени Балкански продукти на интересни хора. През повечето време клиентите на магазина остават и превръщат мястото не само в магазин, а в социална точка на квартала. Харесвам да виждам емоциите в лицата на хората, докато се забавляваме и хапваме нещо вкусно. 🙂 

 

3. Как разбра за Чили Хилс и какво те накара да се влюбиш в нашия бранд и продукти? 

Мой приятел ми каза преди няколко години, че в София има бранд, който предлага ненормално добра селекция от люти продукти, произведени в собствени ферми. Впечатли ме, че всичко, което се използва в продуктите, е натурално – без добавени подобрители и най-вече е безглутеново. За мен е важно да предлагам и алтернатива за хората, които имат по-специфични нужди на хранене. Когато потърсих информация в интернет и видях също визията на продукта, си казахме, че Чили Хилс няма аналог на чешкия пазар. Към днешна дата вече всичко е реалност – Чили Хилс влиза в домовете на хората и достига до местния бизнес.  

4. От няколко месеца участваш с щанд на Чили Хилс в два от най-яките фермерски базари, как се приема нашият продукт?

Продуктът предизвиква интерес и представлява предпочитана храна за всякакви хора. Богатата гама от вкусове и възможностите за експерименти в кухнята са приоритет за много съвременни хора и фактът, че имам възможност да задоволя толкова различни вкусове, е чудесен.  

5. Каква е клиентелата, местни или туристи – каква обратна връзка ти дават клиентите?

Базарите са интересно място, на което се събират както и местни, така и много чуждестранни хора от цял свят. Това, което ми прави впечатление, е, че Чили Хилс представлява и интересен подарък за хора, които само минават през Прага и искат да зарадват близък човек обратно вкъщи. Като цяло, митологията на бранда отваря един огромен свят от люто пред публиката. Едно е сигурно – продуктите на Чили Хилс достигат до всякакви хора, успяват да създадат емоция и да разчупят ежедневието. Хората са доволни от това, че имат огромен избор.  

6. Какви са плановете ти за в бъдеще? Искаш ли да развиваш бранда или може би да направиш магазин на Чили Хилс в Прага?

Със сигурност да продължавам да представям продуктите на всякакви места в града и да срещам нови хора, с които да разглеждаме света на лютото. Специализиран магазин на Чили Хилс е логична стъпка, по която работим, за да се случи. Не обичам да говоря за неща, които още не съм направил, така че на този етап това е единственото, което мога да споделя.  

Благодарим на Митко за подкрепата и с удоволствие го приветстваме в голямото семейство на Чили Хилс! 

Ако живеете извън България и искате да се включите в глобалната инвазия на нашия бранд, свържете се с нас и ще ви помогнем това да се случи. 

 P.S – В интервала между вземане на интервюто и публикацията, Митко взе твърдото решение да се отдаде изцяло на Чили Хилс и обяви съществуващия си магазин за хранителни стоки за продан.  

Ако сте от Прага и искате да се сдобиете с готов разработен бизнес с качествени български продукти в Прага, моля свържете се с нас и ще ви направим връзката с Митко.