Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 75 лв.

Add Your Heading Text Here

юни 7, 2024

Ферма за люти чушки

Сорт Carolina Reaper – разсад от фермата за люти чушки | Ph: Chilli Hills

Изгаряме от нетърпение  да ви разкажем за нашия най-вълнуващ до момента проект– новата ни демо ферма за люти чушки на Chilli Hills в село Лозен! Всички фенове на лютото и на бранда Chilli Hills вече имат нов дом а именно първата по рода си ферма за люти чушки в България.

Любопитни факти

            При първото ви посещение  във фермата за люти чушки на Chilli Hills ще бъдете гарантирано изненадани.! Нашият Музей на лютото ще Ви потопи в една невероятна атмосфера, където ще можете да разгледате над 130 вида растения и да научите много любопитни факти за тях. Във фермата за люти чушки е събрана уникална колекция от сортове от цял свят, разделена по географични зони и придружена от полезна информация, която със сигурност ще Ви изненада.

Засаждане на разсад във фермата за люти чушки | Ph: Chilli Hills

Зарадвайте себе си с вълнуващо изживяване в нашата ферма за люти чушки

            Докато сте във фермата за люти чушки, можете да си подарите и едно наистина незабравимо изживяване. Лютите ни турове включват предизвикателства, игри и дегустации, подходящи за всички фенове на огнените вкусове. Туровете във фермата за люти чушки се провеждат с квалифициран гид и гарантират едно наистина различно преживяване.

Пикантни изкушения

            Във фермата за люти чушки на Chilli Hills ще откриете и нашия фермерски магазин, където предлагаме цялото си портфолио от занаятчийски продукти, произведени от люти чушки  отгледани в самата ферма. . Ще можете свободно да дегустирате, да си здадате въпросите и да намерите следващия си любим вкус. За спомен от Вашето посещение във фермата за люти чушки предлагаме и разнообразни сувенири и подаръци.

Нестандартно място

Сорт Naga White – разсад от фермата за люти чушки | Ph: Chilli Hills

            Фермата за люти чушки е единственото по рода си място в България. Погрижили сме се да го направим наистина специално и бихме се радвали да го споделим с Вас. Фермата ни е отворена за организиране на частни и корпоративни събития. Разполагаме с всичко необходимо за едно по-различно преживяване – кетъринг, коктейл барове, музика на живо, закрита площ за презентации във фермата за люти чушки и много развлекателни игри. Изготвяме персонална оферта за всяко събитие в нашата ферма за чушки, така че не се колебайте да се свържете с нас.

Нашата ферма за люти чушки е достъпна за всички

            При създаването на нашата ферма за люти чушлета, ние се постарахме мястото да е подходящо както за малки, така и за големи. Поради тази причина детският ни кът е доста добре оборудван – в него децата могат да се забавляват с помощта на аниматори, докато възрастните се потапят в света на лютото. Във фермата за люти чушки на Chilli Hills се провеждат и зелени училища за всички възрастови групи, които са чудесна възможност най-малките да се докоснат до природата чрез различни интерактивни занимания.

            Уникалната ферма на Chilli Hills се намира в с. Долни Лозен, само на 20 минути с кола от центъра на София. Заповядайте при нас – обещаваме да Ви изненадаме приятно!

Любопитни факти

Зарадвайте себе си с вълнуващо изживяване в нашата ферма за люти чушки

Пикантни изкушения

Нестандартно място

Нашата ферма за люти чушки е достъпна за всички

Избери люта чушка